Catherine Life: Brýle, helmy a doplňky značek RELAX a R2 s veletržní slevou až 50 %

Catherine Life, výrobce cyklistických doplňků značky R2 a zimních, lyžařských i módních doplňků značky RELAX. Na veletrhu budeme vystavovat a prodávat novinky z našeho sortimentu a nejprodávanější sortiment obou značek se slevou až 50 %.

RELAX: „NAJDEME, CO VÁM SEDÍ“ je posláním naší firmy.

„Brýle, čepice, šála a helma jsou vlastně takové osobní amulety, které mají za úkol nás nejenom chránit, ale také podtrhnout naši osobnost, pomáhat nám být přitažlivější a sebevědomější. Věříme, že když budeme vyrábět módní doplňky, které se budou líbit, chránit a hlavně slušet, lidé je budou milovat nosit.“ 

Jsme ryze česká značka. Působíme na trhu už od roku 1996. Zaměřujeme se na módní a sportovní doplňky jako jsou brýle, čepice, šály, lyžařské a cyklistické helmy, rukavice atd. Naší specializací jsou brýle sluneční, sportovní, lyžařské, čtecí i dioptrické. Děláme je nejdéle a nejlépe! Děláme vše pro to, aby vám brýle slušely!

Z produktů RELAX: Inovovaný vzhled, účinnější odvětrávání. Lyžařská helma STEALTH s integrovaným štítem Vás ochrání na svahu nejmodernějšími technologiemi. Plynulá regulace odvětrávání všech otvorů zajistí dokonalou cirkulaci vzduchu. Panoramatický štít MULTIVISION vyrobený z nárazuvzdorného materiálu DURAMAX opatřeny úpravou ANTIFOG bránící kondenzaci vodních par na povrchu zajistí vysokou úroveň komfortu i ve zhoršených klimatických podmínkách. Moderní upínací systém štítu garantuje bezproblémové ovládání. Odlehčená konstrukce helmy IN-MOLD poskytuje nejvyšší stupeň ochrany i v nejnáročnějších podmínkách. Helma je také určená pro jezdce, kteří neradi nosí lyžařské brýle a nebo lyžaře s dioptrickými brýlemi.

https://www.relaxworld.cz/helmy/na-lyze/lyzarska-helma-relax-stealth-rh24a4

R2 je v současnosti lídrem na českém trhu.

Udává trendy v sportovních brýlích, dominuje prodejům v cyklistických helmách, a navíc každý rok přichází s novými produkty či technologickými novinkami. 

Špičková kvalita, moderní technologie, trendové tvary a zároveň cenově dostupné produkty to je nyní R2 a nejen to. Firma Catherine začala v roce 2014 budovat vlastní vývojové a designové centrum, které ji umožnilo vytvářet nové produkty a designy přímo na míru evropskému trhu. Začalo období nekompromisního vývoje, testování a spolupráce s profesionálními sportovci. 

Z produktů R2: Model brýlí FLUKE je bestsellerem sportovních brýlí díky svému modernímu vzhledu i zorníku s technologií HD Tech zvyšující kontrast, který výjimečně dobře chrání a zároveň nijak neomezuje výhled. Použity jsou opět čočky s ultra vysokou ochranou UV400 a dobré odvětrání proti mlžení. V nabídce je tento model i s fotochromatickým samozatmavujícím sklem nebo v dámské oblíbené fashion variantě v mnoha barvách.

https://www.r2.cz/bryle/slunecni/hd-sportovni-slunecni-bryle-r2-fluke-at100g

Další aktuality

Další aktuality

Na festivalu Life! vás proškolí tým 10 instruktorů a dvou mistrů
Máme pro vás dárek a doufáme, že potěší malé i velké. Pokud se na největší indoor festival u nás chystáte v pátek odpoledne, pak vás bude stát vstupenka pouhých 50 Kč.
V pavilonu F najdete SAZKA arénu, kde v sobotu vypukne Freestyle BMX závod SAZKA GRAND BMX o titul Mistra ČR ve dvojité minirampě a o prize money 30 000 Kč. Závod je open a pojede se v kategorii AMATEUR a PRO.
Tato mladá a dynamická půjčovna skialpového vybavení je přímo z Brna. Najdete ji kousek od Vaňkovky na Zvonařce 16 s bezvadným parkováním i dostupností MHD. A čím že jsou jedineční?
Česká unie pickleballu je organizace, která vznikla se záměrem přinést a rozvíjet pickleball v České republice. Naším cílem je nejen rozšiřovat povědomí o tomto rychle se rozvíjejícím sportu, ale také podporovat hráče všech úrovní a věkových kategorií – od začátečníků až po zkušené hráče, třeba i z jiných sportovních odvětví.
Vojenská zdravotní pojišťovna již 31 let zajišťuje špičkovou zdravotní péči nejen pro vojáky, ale i pro všechny ostatní, od miminek po seniory.
Přejít nahoru