Česká unie pickleballu

Česká unie pickleballu je organizace, která vznikla se záměrem přinést a rozvíjet pickleball v České republice. Naším cílem je nejen rozšiřovat povědomí o tomto rychle se rozvíjejícím sportu, ale také podporovat hráče všech úrovní a věkových kategorií – od začátečníků až po zkušené hráče, třeba i z jiných sportovních odvětví.

Pickleball je unikátní svou kombinací prvků tenisu, badmintonu a stolního tenisu, což z něj dělá sport snadno přístupný i pro ty, kteří nemají s raketovými sporty zkušenosti. Díky své jednoduchosti a zábavnosti získává rychle oblibu u lidí všech věkových skupin. Jsme hrdí na to, že pomáháme budovat komunitu nadšenců, kteří společně přispívají k růstu tohoto sportu v Česku.

Připojte se k nám a objevte, proč pickleball dobývá srdce sportovců po celém světě!

Pod značkami Lions Pickleball a PicklePoint zprostředkováváme vybavení na pickleball – rakety, míčky a sítě. Naše rakety s jádrem o průměru 13 a 16 mmjsou vyrobeny z materiálu Carbon Fiber, co je tepelně zpracované uhlíkové vlákno, s povrchovou úpravou 3K, díky které míček na raketě lépe drží a neklouže. Míčky s neonově žlutou barvou, zvolenou pro lepší viditelnost, jsou k dostání v balení po 4 nebo 6 kusech samostatně nebo v setu s obalem a 2 raketami. Aby bylo možné si pickleball zahrát kdekoliv, samozřejmostí je přenosná síť s pevnou kovovou konstrukcí a praktickým obalem na nošení. Jednoduchý klipový systém umožňuje síť pohodlně složit zacvaknutím jednotlivých kusů do sebe jako skládačku.

Další aktuality

Další aktuality

Na festivalu Life! vás proškolí tým 10 instruktorů a dvou mistrů
Máme pro vás dárek a doufáme, že potěší malé i velké. Pokud se na největší indoor festival u nás chystáte v pátek odpoledne, pak vás bude stát vstupenka pouhých 50 Kč.
V pavilonu F najdete SAZKA arénu, kde v sobotu vypukne Freestyle BMX závod SAZKA GRAND BMX o titul Mistra ČR ve dvojité minirampě a o prize money 30 000 Kč. Závod je open a pojede se v kategorii AMATEUR a PRO.
Tato mladá a dynamická půjčovna skialpového vybavení je přímo z Brna. Najdete ji kousek od Vaňkovky na Zvonařce 16 s bezvadným parkováním i dostupností MHD. A čím že jsou jedineční?
Catherine Life, výrobce cyklistických doplňků značky R2 a zimních, lyžařských i módních doplňků značky RELAX. Na veletrhu budeme vystavovat a prodávat novinky z našeho sortimentu a nejprodávanější sortiment obou značek se slevou až 50 %.
Vojenská zdravotní pojišťovna již 31 let zajišťuje špičkovou zdravotní péči nejen pro vojáky, ale i pro všechny ostatní, od miminek po seniory.
Přejít nahoru