EVO Bikes: inovativní kola pro zábavu, sport i rehabilitaci

Zažijte šetrný a přirozený pohyb s novým způsobem jízdy, který potěší každého – od dětí až po vrcholové sportovce!

Společnost EVO Bikes přináší kola, na kterých stojíte. Velmi šetrný a zábavný pohyb s přirozeným držením těla.

Nabízí širokou škálu jízdních kol pro všechny věkové i výkonnostní kategorie. Vrcholoví sportovci mohou využít alternativní kompenzační trénink, hobby sportovci a děti naleznou spoustu zábavy a zážitků díky novému způsobu pohybu. 

EVO Bikes přináší i kola použitelná v rehabilitaci, velmi šetrná k pohybovému aparátu a velmi žádaná sportovci, kteří jsou po nějakém úrazu.  Z nabídky EVO Bikes si vybere každý.

Více informací na webu: www.evobikes.cz, www.chodicikolo.cz, www.me-mover.cz, www.ellipti-go.cz

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=61552600360520

Youtube: https://www.youtube.com/@EvobikesCZ

Další aktuality

Další aktuality

Na festivalu Life! vás proškolí tým 10 instruktorů a dvou mistrů
Máme pro vás dárek a doufáme, že potěší malé i velké. Pokud se na největší indoor festival u nás chystáte v pátek odpoledne, pak vás bude stát vstupenka pouhých 50 Kč.
V pavilonu F najdete SAZKA arénu, kde v sobotu vypukne Freestyle BMX závod SAZKA GRAND BMX o titul Mistra ČR ve dvojité minirampě a o prize money 30 000 Kč. Závod je open a pojede se v kategorii AMATEUR a PRO.
Tato mladá a dynamická půjčovna skialpového vybavení je přímo z Brna. Najdete ji kousek od Vaňkovky na Zvonařce 16 s bezvadným parkováním i dostupností MHD. A čím že jsou jedineční?
Catherine Life, výrobce cyklistických doplňků značky R2 a zimních, lyžařských i módních doplňků značky RELAX. Na veletrhu budeme vystavovat a prodávat novinky z našeho sortimentu a nejprodávanější sortiment obou značek se slevou až 50 %.
Česká unie pickleballu je organizace, která vznikla se záměrem přinést a rozvíjet pickleball v České republice. Naším cílem je nejen rozšiřovat povědomí o tomto rychle se rozvíjejícím sportu, ale také podporovat hráče všech úrovní a věkových kategorií – od začátečníků až po zkušené hráče, třeba i z jiných sportovních odvětví.
Přejít nahoru